Transportsystemen

In eigen huis bedacht, ontwikkeld en vervaardigd

Bekijk ons aanbod

Assemblage & Service

Onze assemblagelijn is flexibel ingericht, zodat deze eenvoudig en snel gereedgemaakt kan worden voor een nieuwe serie producten. Al bij het ontwerp van nieuwe producten wordt rekening gehouden met de uiteindelijke assemblage. Hierdoor wordt de kwaliteit van de assemblage gewaarborgd en onmogelijkheden voorkomen en de levertijd verkort.

Of het nu gaat om het bedraden van onze Virto’s of het schrijven van een compleet programma voor een inductie-gestuurd logistiek systeem, onze elektrotechnici zijn zeer vakbekwaam en oplossingsgericht. Door de snelle toename van elektrische voertuigen en de zich steeds verbeterende technieken op dit gebied, is het noodzakelijk constant up-to-date te blijven. Onze medewerkers volgen cursussen, bezoeken vakbeurzen en behalen certificaten om de kennis actueel te houden.

M-Products streeft naar zoveel mogelijk tevreden klanten. Kwaliteit is een mindset waarvan de hele organisatie doordrongen is. AI in de ontwerpfase wordt gekeken hoe een product zo optimaal mogelijk geproduceerd kan worden en zo efficiënt mogelijk tot eindproduct kan worden verwerkt. Door zoveel mogelijk te standaardiseren en systematiseren wordt het maken van fouten voorkomen en gaan we verspilling tegen. Tijdens het productieproces worden diverse kwaliteitscontroles uitgevoerd. Uiteraard worden onze producten, voordat ze ons bedrijf verlaten, nogmaals grondig gecontroleerd. Tenslotte worden alle producten door de afdeling expeditie met de grootst mogelijke zorg verpakt en verstuurd.