De Biomant in combinatie met de HT-1500 voor onkruidbestrijding met heet water. 

Onkruidbestrijding met heet water met de HT-1500

De HT-1500 is met een maximum laadgewicht van 750 kg het perfecte voertuig om in combinatie te gebruiken met de Biomant van Mantiz ULV. De Biomant wordt gebruikt om onkruid te bestrijden met heet water, hierdoor wordt het grondwater niet meer belast met chemicaliën. De inzet van heet water tegen onkruid werkt perfect.  Gemeentes, groenaannemers en hoveniers kunnen de HT-1500 in combinatie met de Biomant op diverse plekken inzetten om onkruid te bestrijden. 

Waar grotere voertuigen niet eens meer kunnen komen, kan de HT-1500 door zijn wendbaarheid nog eenvoudig in nauwe ruimtes manoeuvreren. De HT-1500 wordt standaard voorzien van een vlak laadplatform. Voorzien van diverse opbouwmogelijkheden is de HT-1500 multi inzetbaar.

 

Onkruidbestrijding met heet water is het beste alternatief

De universiteiten van Gent (BE), Kopenhagen (DK) en de universiteit van Wageningen (NL) trekken unaniem de conclusie dat onkruid bestrijden met heetwater één van de meest effectieve methodes is. Kijk voor meer informatie over de Biomant op de website van Mantiz ULV.

HT 1500 Plateauwagen 4
HT 1500 Plateauwagen 5
HT 1500 Plateauwagen 6

Afmetingen

1578 x 840 mm

Laadvermogen

750 kg

Snelheid

6 km/h

In de HT-serie reeks kan de HT-1500 de zwaarste objecten tillen. Dit voertuig bevat een omhoog verend stuur dat door de gebruiker naar zich toe getrokken kan worden.

Standaard wordt de HT-serie geleverd inclusief onderhoudsvrije accu’s, acculader en accu-indicator. Daarnaast is de HT-1500 voorzien 4 luchtbanden, waarmee het voertuig gemakkelijk op verschillende ondergronden kan rijden.

Heeft u vragen over de HT‑1500? Onze specialisten staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

* verplichte velden