Nieuws van M-Products

Bezoek M-Products tijdens de LogiMAT

Het epicentrum van logistieke oplossingen en procesbeheer. M-Products toont hier de voertuigen voor intern transport.

Nieuw: Trike 3000S

Met trots presenteren wij de eerste telg van de nieuwe generatie elektrotrekkers.

WK videoserie

Benieuwd hoe onze elektrische topsporters presteren op het veld?

Speciaal voor het WK ontwikkelden we een videoreeks. 

M-Products kleurt oranje

Elektrische topsporters maken zich klaar voor voetbal debuut. 

Volg onze spelers en juich mee voor oranje!

Onkruidbestrijding met de BioMant

De HT-1500 is het perfecte voertuig om te gebruiken in combinatie met de BioMant-Compact machine voor de bestrijding van onkruid.

Elektrotrekkers voor de industrie

M-Products levert elektrotrekkers voor het verplaatsen van verschillende soorten transportkarren en containers. Met de elektrotrekker kunnen zware fysieke werkzaamheden worden verlicht. Daardoor zijn het ideale trekkers voor in de industrie!

Klein onderhoud eenvoudig met de Virto2

Met de Virto2 kunnen de onderhoudsmedewerkers zich eenvoudig verplaatsen op een vakantiepark en hebben direct hun gereedschap bij zich zonder te hoeven tillen. Wat ons betreft de perfecte keuze om in te zetten bij de facilitaire dienst van een camping of vakantiepark!

Nieuwe serie: oranje Trikes

M-Products besteedt continu aandacht aan het (door)ontwikkelen van nieuwe- en bestaande producten. Met trots kunnen we je nu onze nieuwe oranje Trike serie presenteren. Benieuwd wat de voordelen zijn van deze elektrische trekker?

Relatie in beeld: Ocean Concept

Océan Concepts omarmde de eerste type Virto van M-Products sinds het begin en is sindsdien loyale klant gebleven. De opvolgers (Virto2 en Virto2C) van de allereerste Virto's rijden inmiddels in Nimes in Frankrijk rond. Benieuwd waar deze voor worden ingezet?

Altijd op de hoogte zijn: meld je aan voor onze nieuwsbrief

De ontwikkelingen bij M-Products volgen elkaar in rap tempo op. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief