Compact, wendbaar en tot een laadvermogen van wel 750 kg

'Load'-trekkers voor de zorg

In ziekenhuizen en zorgcentra is altijd veel beweging. Niet alleen patiënten moeten op een veilige manier kunnen worden verplaatst, ook goederen moeten probleemloos van de ene op de andere locatie komen of de volle afvalcontainers moeten zonder teveel moeite buiten worden gezet. De 'Load'-trekkers van M-Products zijn hier speciaal voor ontwikkeld. Zij beschikken over een laadvermogen tot wel 750 kg en zijn door hun compacte formaat ook zeer wendbaar in kleine ruimtes.

Alle 'Load'-trekkers beschikken standaard over meer dan genoeg accucapaciteit om heel de werkdag inzetbaar te zijn, zonder tussendoor opgeladen te hoeven worden. Heeft u vragen of specifieke wensen? Wij denken graag met u mee!

Het aanbod 'Load'-trekkers:

Bedmover

De Bedmover is speciaal ontworpen voor het eenvoudig verplaatsen van bedden en levert daarmee een bijdrage aan de veiligheid en ergonomie in ziekenhuizen.

Prijs op aanvraag

 

HT-400 XL

De HT-400 XL is een elektrisch aangedreven plateauwagen waar maar liefst 600 kg op vervoert kan worden.

v.a. €4.895,-

HT-400 XL Koffiekar

De HT-400 XL Koffiekar is een ideaal voertuig om goederen te vervoeren, als bestuurder op mee te rijden en daarnaast beschikt het over een tafel op ergonomische hoogte.

v.a. €5.895,-

HT-400 XL Zuurstofkar

De HT-400 XL Zuurstofkar is een variant op de reguliere HT-400 XL, speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van zuurstoftanks.  

v.a. €5.895,-

HT-400 XL Container

De HT-400 XL Container biedt  efficiënt en duurzaam elektrisch transport voor het vervoeren van afvalcontainers.

v.a. €6.295,-

HT-400 XL Postkamer

De HT-400 XL Postkamerkar is voorzien van een speciale opbergruimte om documenten en poststukken eenvoudig en overzichtelijk te vervoeren. 

v.a. €6.895,-

HT-1500

De HT-1500 is met een max. laadgewicht van 750 kg het perfecte voertuig voor het vervoeren van zware goederen.

v.a. €7.295,-

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij beantwoorden ze graag!

Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden