Wendbare elektrische trekkers met een trekkracht tot wel 3500 kg

Elektrische trekkers voor de tuinbouw

De elektrische trekkers van M-Products zijn zeer wendbaar, beschikken over veel trekkracht en zijn degelijk in gebruik. Met deze eigenschappen zorgen ze bij veel tuinbouwbedrijven voor een efficiencyslag in de interne logistiek en verbeterde arbeidsomstandigheden voor medewerkers van de kwekerij. Deze sector kennen we goed, door de bedrijfsactiviteiten die we vanuit Metazet FormFlex uitvoeren. 

De elektrisch aangedreven trekkers van M-Products zijn zeer robuust gebouwd en echte krachtpatsers met een trekkracht tot wel 3500 kg! Binnen de tuinbouw worden deze elektrische 'werkpaarden' met name ingezet om zware lasten te verplaatsen en de meeste trekkers kunnen ook ingezet worden als persoonlijk vervoermiddel om eenvoudig afstanden te overbruggen mét de mogelijkheid om vracht mee te nemen onderweg. Een onmisbare schakel in de interne logistiek van een kwekerij!

De elektrische trekkers zijn verkrijgbaar in verschillenden uitvoeringen en kunnen naar elke wens worden aangepast om nog beter aan te sluiten op uw behoeften.

Het aanbod elektrische trekkers:

H-400

De H-400 is een elektrisch aangedreven meelooptrekker die zorgt voor een toename van de productiviteit en veiligheid binnen uw bedrijf. 

v.a. €4.595,-

Trike 400

De Trike 400 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

v.a. €5.145,-

Trike 1200

Deze robuuste trekker is naast zeer wendbaar ook heel sterk en beschikt over een trekkracht van maar liefst 1600 kg.

v.a. €6.545,-

Trike 3000S

De Trike 3000S is met een trekgewicht van maar liefst 3500 kg een échte krachtpatser binnen de Trike-serie.

v.a. €8.845,-

E-Nova

De E-Nova is een zeer comfortabele zittrekker, die uitermate geschikt is voor toepassingen in openbare- en slecht verlichte ruimtes.

v.a. €8.995,-

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij beantwoorden ze graag!

Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden