Energiezuinig, elektrisch rijden op de openbare weg

Europees goedgekeurde, elektrisch aangedreven mobiliteitsoplossingen voor de openbare weg

Deze 'Street Legal' elektrisch aangedreven driewielers, zijn uitermate geschikt voor langere afstanden, snel intern transport of milieuvriendelijk vervoer via de openbare weg. Deze zogeheten 'Virto's' zijn niet alleen robuust, maar ook nog eens verrassend sterk! Zo hebben zij een trekkracht van meer dan 500 kg en beschikt de cargo-variant over een laadplatform met een laadvermogen van 250 kg.

De voertuigen halen met gemak 20 km/u, ook wanneer zij zwaar beladen zijn. Doordat de voertuigen Europees zijn goedgekeurd voor de openbare weg, zijn ze bovendien zeer flexibel inzetbaar. Zowel voor transport als voor persoonlijk vervoer; binnen, buiten, op eigen terrein en op de openbare weg. 

De Virto's kunnen worden aangepast om volledig aan uw wensen te voldoen, van kleursamenstelling tot aanvullende accessoires! Speciaal voor de stadsreiniging binnen gemeenten ontwikkelden we een variant met verschillende bakken om afval te verzamelen en direct te scheiden. En de cargo variant in combinatie met de florabox is een prettige uitrusting om werkzaamheden uit te voeren aan het buiten terrein. 

Het aanbod 'Street Legal' elektrische driewielers:

Virto2

Met de Virto2 rijdt u met een snelheid van 20 km/u op locaties binnen, maar ook buiten op de openbare weg.

Prijs op aanvraag

Virto2C

De Virto2C is de cargo variant op de Virto2 en leent zich uitstekend als energiezuinig transportmiddel voor het vervoer van goederen t/m 250 kg.

Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij beantwoorden ze graag!

Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden