CO2 neutraal en fluisterstil transport in de zorg

E-Nova

De E-Nova is een elektrisch aangedreven zittrekker, welke uitermate geschikt is voor toepassing op openbare plaatsen, zoals vliegvelden en winkelcentra. De E-Nova heeft een moderne uitstraling en een compacte bouw. Hierdoor is de E-Nova zeer wendbaar, met een draaicirkel van slecht 1,8 meter. Voorzien van 3 hoge luchtbanden rijdt de E-Nova soepel over zachte ondergronden.

Om breed ingezet te kunnen worden bij verschillende werkzaamheden heeft de E-Nova een aanpasbare achteropbouw. Deze achteropbouw kan uitgevoerd worden met verschillende hulpmiddelen, zoals opbergen gereedschapskisten. Daarnaast is de E-Nova met veel verschillende koppelingen leverbaar en kan hierdoor aan elke aanhangertype aangepast worden.

Afmetingen

1490 x 800 mm

Trekkracht

2000 kg

Snelheid

11 km/h

E Nova 1
E Nova 9
E Nova 10

Heeft u vragen over de E‑Nova? De specialisten van M‑Products staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Gerelateerde producten:

H-400

De H-400 is uitermate geschikt voor goederenvervoer in overheden, gemeentes en scholen.

v.a. €3.995,-

Trike 400

De Trike 400 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

v.a. €4.195,-

Trike 1200

De Trike 1200 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

v.a. €5.795,-

Trike 3000

De Trike 3000 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

v.a. €8.395,-

E-Nova

De E-Nova is een elektrisch aangedreven zittrekker, die uitermate geschikt is voor toepassing op openbare plaatsen.

v.a. €8.695,-