Energiezuinig, elektrisch rijden op de openbare weg

Virto2

Virto2 is de opvolger van de in het oog springende modellen Virto en Virto S, maar dan robuuster, sterker en duurzamer dan zijn voorganger. Wat dit voertuig zo bijzonder maakt? De Virto2 is Europees goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg en is ook uitstekend te gebruiken als milieuvriendelijk transport binnen grote complexen. Een ideaal voertuig voor facilitaire-, schoonmaak- en onderhoudsdiensten. Met het optionele recyclestation is dit voertuig ook uitermate geschikt voor het schoonhouden van het straatbeeld van gemeenten. 

Diverse batterijconfiguraties en opties zijn mogelijk, waarmee de Virto2 op uw wensen kan worden aangepast. De Virto2 is door zijn elektrische aandrijving milieuvriendelijk en duurzaam. Een laadbeurt geeft de mogelijkheid tot vele schone kilometers. Daarnaast zijn er diverse trekhaken en koppelstukken beschikbaar om aanhangers aan te koppelen.

Met de Virto2 trekt en vervoert u eenvoudig zware lasten met een snelheid tot 20 km/h. Wilt u meer dan 250 kg vervoeren? De Virto2C is de cargo variant op de Virto2 en beschikt over nog meer trekkracht en laadvermogen.

Afmeting

2441 x 780 mm

Trekkracht

250 kg

Snelheid

20 km/h

 

Virto vluchtenburg
Virto2s met prullenbakken
Virto2

Van dit voertuig is de prijs op aanvraag, uit te breiden met verschillende opties:

  • Trekhaken en koppelstukken voor o.a. aanhangwagens
  • Opbergkist
  • Afvalscheidingsbakken
  • Zadel, verplicht bij gebruik op de openbare weg

Heeft u vragen over de Virto2? De specialisten van M‑Products staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

* verplichte velden

Gerelateerde producten:

Virto2

Met de Virto2 rijdt u met een snelheid van 20 km/u op locaties binnen, maar ook buiten op de openbare weg.

Prijs op aanvraag

Virto2C

De Virto2C is de cargo variant op de Virto2 en leent zich uitstekend als energiezuinig transportmiddel voor het vervoer van goederen t/m 250 kg.

Prijs op aanvraag