Energiezuinig langere afstanden overbruggen, ook over de openbare weg

Virto2C

DeVirto2C is de cargo variant op de Virto2. De Virto2C leent zich uitstekend als energiezuinig transportmiddel voor het vervoer van goederen t/m 250 kg en beschikt over een trekkracht van maar liefst 500 kg. De Virto2C is niet alleen inzetbaar voor Last Mile Delivery, maar biedt ook zeker een oplossing voor goederentransport binnen grotere complexen, zoals bedrijventerreinen en (lucht-)havens.

Met een snelheid van 20 km/u verplaatst u eenvoudig van locaties binnen, naar buiten en neemt u tegelijkertijd materiaal mee onderweg. Met een koppeling vervoert u eenvoudig zware landingen zoals gereedschap, producten en vracht. Ideaal in het geval van meerdere locaties, waarbij een korte afstand over de openbare weg afgelegd moet worden. Of bij werkzaamheden die zowel binnen als buiten plaats vinden. U verplaatst zich eenvoudig van binnen naar buiten zonder van voertuig te wisselen.

De Virto2C wordt standaard geleverd met een vlak en ruim laadplatform, welke voorzien is van diverse bevestigingsmogelijkheden. Optioneel kan het platform worden voorzien van een vergrendelsysteem voor opbouw of lading.

Laadvermogen

250 kg

Trekgewicht

500 kg

Snelheid

20 km/h

Afmetingen

2441 x 780 mm

Virto2C 1
Virto vluchtenburg
Virto2C 2

Van dit voertuig is de prijs op aanvraag, uit te breiden met verschillende opties:

  • Trekhaken en koppelstukken voor o.a. aanhangwagens
  • Opbergkist
  • Afvalscheidingsbakken
  • Florabox met opslagruimte
  • Zadel

Heeft u vragen over de Virto2C? De specialisten van M‑Products staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

* verplichte velden

Gerelateerde producten:

Virto2

Met de Virto2 rijdt u met een snelheid van 20 km/u op locaties binnen, maar ook buiten op de openbare weg.

Prijs op aanvraag

Virto2C

De Virto2C is de cargo variant op de Virto2 en leent zich uitstekend als energiezuinig transportmiddel voor het vervoer van goederen t/m 250 kg.

Prijs op aanvraag