CO2 neutraal en fluisterstil transport in de zorg

Trike 400

De Trike 400 is een elektrische trekker die geleverd wordt in verschillende sterkten en bouwgroottes. Of u nu veel of weinig karren of gewicht wilt transporteren, er is een trike in de door u gewenste sterkte. Het is vrijwel in alle gevallen mogelijk uw reeds bestaande kar(ren) geschikt te maken om in combinatie met een trike te gebruiken. De trike serie is door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt. De trike is tevens geschikt als persoonlijk vervoermiddel. Door de 3 luchtbanden zijn de trikes ook uitermate geschikt om over zachte ondergronden te rijden.

Standaard worden de trikes geleverd inclusief onderhoudsvrije accu’s, acculader, accumeter en verstelbare disselkop. De trikes zijn standaard voorzien van een 2 snelhedenregeling. Daarnaast is er een uitgebreid pakket opties beschikbaar.

Trike 400 2
Logistieke oplossingen zorg

Trekkracht

250 kg

Afmetingen

1350 x 570 mm

Snelheid

10 km/h

Heeft u vragen over de Trike 400? De specialisten van M‑Products staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden

Gerelateerde producten:

Bedmover

De innovatieve Bedmover levert een bijdrage aan de veiligheid en ergonomie in ziekenhuizen.

H-400

De H-400 is uitermate geschikt voor goederenvervoer in ziekenhuizen en zorgcentra.

Trike 400

De Trike 400 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

Trike 1200

De Trike 1200 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

Trike 3000

De Trike 3000 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.