De veelzijdige Trike: Van tuinbouwbedrijven tot ziekenhuizen

De veelzijdige Trike: Van tuinbouwbedrijven tot ziekenhuizen

De Trike is naast gebruik in tuinbouwbedrijven, magazijnen en luchthavens, ook een waardevolle aanvulling voor ziekenhuizen en zorgcentra. Deze voertuigen vereenvoudigen taken, verminderen de fysieke belasting en dragen bij aan het waarborgen van een ergonomisch verantwoorde werkomgeving.

Een van de onderscheidende kenmerken van de Trike is de uitstekende wendbaarheid, waardoor hij soepel in verschillende omgevingen kan bewegen. Daarnaast heeft de Trike een indrukwekkend trekvermogen waardoor hij gemakkelijk zware lasten kan vervoeren. De trike kan volledig op maat worden geleverd conform uw specifieke voorkeuren en gebruiksdoelen.

Een recent voorbeeld van het succesvolle gebruik van Trikes is te vinden in het Tergooi Medisch Centrum in Hilversum. Daar introduceerden we onlangs enkele Trike-1200 modellen met een klikokar. Deze Trikes worden daar gebruikt om op logistieke en klinische farmacie-afdelingen fysiek zware taken te verrichten. Met de Trike kan veilig en ergonomisch gewerkt worden in ziekenhuizen én zorginstellingen.

Ben je geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van onze Trike in je werkomgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan ​​klaar om je te ondersteunen en oplossingen op maat te bieden.