De elektrotrekker voor openbare ruimtes

E-Nova

De E-Nova is een elektrisch aangedreven zittrekker, welke uitermate geschikt is voor toepassing op openbare plaatsen, zoals vliegvelden en winkelcentra. De E-Nova heeft een moderne uitstraling en een compacte bouw. Hierdoor is de E-Nova zeer wendbaar, met een draaicirkel van slecht 1,8 meter. Voorzien van 3 hoge luchtbanden rijdt de E-Nova soepel over zachte ondergronden.

Om breed ingezet te kunnen worden bij verschillende werkzaamheden heeft de E-Nova een aanpasbare achteropbouw. Deze achteropbouw kan uitgevoerd worden met verschillende hulpmiddelen, zoals opbergen gereedschapskisten. Daarnaast is de E-Nova met veel verschillende koppelingen leverbaar en kan hierdoor aan elke aanhangertype aangepast worden.

Afmetingen

1490 x 800 mm

Trekkracht

2000 kg

Snelheid

11 km/h

E Nova 10
E Nova 1
E Nova 9

Heeft u vragen over de E‑Nova? De specialisten van M‑Products staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

* verplichte velden

Gerelateerde producten:

H-400

De H-400 is een elektrisch aangedreven meelooptrekker die wordt geleverd in verschillende sterkten en bouwgroottes

Trike 400

De Trike 400 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

Trike 1200

De Trike 1200 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

Trike 3000

De Trike 3000 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

E-Nova

De E-Nova is een elektrisch aangedreven zittrekker, die uitermate geschikt is voor toepassing op openbare plaatsen.