De compacte en sterke elektrische trekker

Trike 1200

De Trike1200 is een elektrische trekker die geleverd wordt in verschillende sterkten en bouwgroottes. Of u nu veel of weinig karren of gewicht wilt transporteren, er is een trike in de door u gewenste sterkte. Het is vrijwel in alle gevallen mogelijk uw reeds bestaande kar(ren) geschikt te maken om in combinatie met een trike te gebruiken. De trike serie is door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt. De trike is tevens geschikt als persoonlijk vervoermiddel. Door de 3 luchtbanden zijn de trikes ook uitermate geschikt om over zachte ondergronden te rijden.

Standaard worden de trikes geleverd inclusief onderhoudsvrije accu’s, acculader, accumeter en verstelbare disselkop. De trikes zijn standaard voorzien van een 2 snelhedenregeling. Daarnaast is er een uitgebreid pakket opties beschikbaar.

Met een trekgewicht van 1600 kg is de Trike 1200 ook als containertrekker inzetbaar.

Afmetingen

1442 x 752 mm

Trekkracht

1600 kg

Snelheid

10 km/h

Draaicirkel

1,5 meter

Trike serie Presscon 1
Trike 1200 2
Trike 1200 3
Trike 1200

Heeft u vragen over de Trike 1200? De specialisten van M‑Products staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

* verplichte velden

Gerelateerde producten:

H-400

De H-400 is een elektrisch aangedreven meelooptrekker die wordt geleverd in verschillende sterkten en bouwgroottes

Trike 400

De Trike 400 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

Trike 1200

De Trike 1200 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

Trike 3000

De Trike 3000 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

E-Nova

De E-Nova is een elektrisch aangedreven zittrekker, die uitermate geschikt is voor toepassing op openbare plaatsen.