Trike 400 - De compacte en sterke elektrische trekker

Trike 400

De Trike 400 is een elektrische trekker die geleverd wordt in verschillende sterkten en bouwgroottes. Of u nu veel of weinig karren of gewicht wilt transporteren, er is een elektrisch voertuig in de door u gewenste sterkte. Het is vrijwel in alle gevallen mogelijk uw reeds bestaande kar(ren) geschikt te maken om in combinatie met een trike te gebruiken. Onze elektrische trekker is door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt. De trike is tevens geschikt als persoonlijk vervoermiddel. Door de 3 luchtbanden zijn de trikes ook uitermate geschikt om over zachte ondergronden te rijden.

Standaard worden onze elektrische trekkers geleverd inclusief onderhoudsvrije accu’s, acculader, accumeter en verstelbare disselkop. De trikes zijn standaard voorzien van een 2 snelhedenregeling. Daarnaast is er een uitgebreid pakket opties beschikbaar.

Door het compacte ontwerp en de wendbaarheid  is de Trike 400 ook als containertrekker inzetbaar.

Trekkracht

250 kg

Afmetingen

1350 x 570 mm

Draaicirkel

1,2 meter

Snelheid

10 km/h

Trike serie Presscon 1
Trike 1200 3
Containertrekker 4

Heeft u vragen over de Trike 400? De specialisten van M‑Products staan voor u klaar!

Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

* verplichte velden

Gerelateerde producten:

H-400

De H-400 is een elektrisch aangedreven meelooptrekker die wordt geleverd in verschillende sterkten en bouwgroottes

Trike 400

De Trike 400 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

Trike 1200

De Trike 1200 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

Trike 3000

De Trike 3000 is een elektrische trekker die door zijn compacte bouwwijze zeer wendbaar is, zodat u overal moeiteloos tussendoor rijdt.

E-Nova

De E-Nova is een elektrisch aangedreven zittrekker, die uitermate geschikt is voor toepassing op openbare plaatsen.